Sponsori & Parteneri

Nu e usor deloc sa participi la competitii, fie si la clasele pentru amatori sau semi-pro (cum e si cazul nostru).
Ai nevoie de oameni care sa te ajute si sa te sustina. Unii ne ajuta cu sfaturi, din experienta, unii cu diverse lucrari care ne sunt necesare, si altii chiar cu bani pentru a suporta costurile de participare la evenimentele sportive. Toate aceste lucruri sunt importante (chiar esentiale) pentru orice sportivi (mai ales pentru cei debutanti).

Asadar le multumim mult, tuturor; si ii listam aici, sa stie toata lumea ce oameni de treaba sunt.
Si ii recomandam cu drag pe toti, intrucat sunt profesionisti adevarati, fiecare in domeniul sau de activitate.
...


Sustinerea logistica si sfaturile pentru fiecare pas le primim de la prietenii si colegii nostri de la clubul sportiv Duster Hobby Racing. Oameni care in viata de zi cu zi au diverse ocupatii, au creat acest club din pasiune pentru competitiile sportive auto, au deja vechime in motorsport (atat in zona de Rally-Raid cat si in cea de Off-Road), si, pe langa participarea la competitii mai organizeaza si niste evenimente amicale foarte faine.
Ne-am cunoscut dintr-o pasiune comuna pentru autoturismele Dacia Duster, dar ne-a unit o "boala" comuna si anume "microbul contagios" al competitiilor sportive. Ne ajutam cu ce putem fiecare, si ne bucuram de fiecare data cand ne revedem (la evenimente sau in privat).
Multumim Duster Hobby Racing, pentru experimentele facute de voi, pentru sfaturile primite de la voi dar si pentru ajutorul ce ni l-ati oferit de fiecare data!
Daca nu erati voi, probabil ca nu ar fi existat echipa13.

...


Nu se poate vorbi de nici un fel de performanta intr-o competitie de motorsport fara un suport de service corespunzator. Masinile sufera in cateva sute de km fiecare cursa un regim infiorator, un stres la care o masina de strada / de familie nu este supusa poate nici in zeci de mii de km.
Prietenii nostri de la Service Auto Life din Cluj-Napoca sunt partenerii nostri de baza, ei se ocupa de masina de concurs si fac o treaba excelenta!
Sunt oameni pasionati, meticulosi, care pun suflet in ceea ce fac, si mai ales, incearca sa rezolve sau sa ajute cu orice problema posibila.
Recomandam cu caldura sa apelati la serviciile lor pentru orice problema legata de service auto. Putem afirma, fara retineri, ca sunt cei mai buni cu care am avut sansa de a colabora!
Multumim Auto Life, pentru tot efortul depus in intretinerea masinii noastre, cu profesionalism si pasiune!
...


Masterfol-LLUMAR
Cu cei de la Masterfol Cluj ne stim de ceva timp, am fost clientii lor cu cel putin 2 autoturisme unde ne-au aplicat folii pe geamuri. Dar acum suntem mandri sa ii avem in lista de sponsori, intrucat au raspuns pozitiv apelului nostru pentru a ne sustine in acest sezon competitional, si ne-au oferit o colantare profesionala a pasajelor aripilor si a muchiilor inferioare ale usilor, pentru a avea o protectie la pietrele pe care speram sa le aruncam cu spor la antrenamentele si etapele de concurs din acest an.
Recomandam cu drag sa ii contactati si sa ii vizitati pentru a aplica orice tip de folie auto, intrucat au o experienta extrem de vasta si de durata in acest domeniu, insa si pentru alte servicii si produse pe care le ofera. Oameni profesionisti, produse si lucrari de calitate.
Multumim intregii echipe Masterfol, mai cu seama pentru abordarea colaborarii noastre!
...


Mudster
Prietenii de la Mudster sunt activi de foarte mult timp in zona echipamentelor si modificarilor pentru Dacia Duster. Ne cunoastem de la evenimente organizate in comunitatea dusteristilor, suntem clienti de-ai lor de mult timp si ne-au ajutat de fiecare data cu sfaturi urile din experienta lor vasta.
Am achizitionat si folosim pe masina un sistem de amortizoare proiectat de ei impreuna cu centrul de cercetare Bilstein Romania, special pentru Dacia Duster, combinat cu niste arcuri de duritate marita de la H&R, sistem de care suntem foarte multumiti atat in offroad cat si pe sosea. Comportamentul masinii s-a imbunatatit dramatic dupa montarea acestui sistem de suspensie, reducand balansul masinii in offroad (la trecerea peste gropi / santuri / damburi), asigurand contact mai bun al rotilor cu suprafata de rulare atat in conditii de rally-raid cat si pe sosea, si reducand ruliul si balansul masinii in curbe sau la manevre bruste.
Multumim Mudster pentru produsele dezvoltate si comercializate pentru Duster, pentru recomandarile si sfaturile bune!
...


... va urma ...