Jurnalul unui Duster

Incercam sa tinem un jurnal cu modificarile aduse unui automobil Dacia Duster de serie, diesel, 4x4, pentru a participa cu el in Campionatul National de Rally Raid (aka. Raliu Cross-Country), la clasa PROMO (aka. HOBBY).

Este vorba de un Duster faza 1 (PH1) cu motorizare 1.5 dCi (diesel common-rail intercooled) de 110 CP, tractiune 4wd (4x4 nepermanent), echiparea "Laureate", fabricat in anul 2011.

Acesta a ajuns in posesia noastra in luna August 2018, in urma unui upgrade realizat de niste prieteni (care au achizitionat un nou Duster, modelul 2018, si s-au decis sa ne vanda noua automobilul care i-a servit cu devotament timp de 7 ani si 150 000 km).

Pentru inceput, doar cateva poze cu masina in starea in care am preluat-o.

Cu toate ca este deja la o varsta si are niste kilometri parcursi, masina arata foarte bine si a fost intretinuta mai mult decat corespunzator de prietenii nostri. Deci am considerat ca avem o baza buna pentru a incepe lucrul la o masina ce va fi utilizata preponderent in regim de competitie.

Modificarile si upgrade-urile vor fi facute si prezentate treptat, cu timpul, in ordinea prioritatilor, intrucat nici bugetul si nici timpul nu ne permit sa procedam altfel.

... va urma...